Villányi Pálinka

A Villányi Pálinka üzeme Magyarbóly településén helyezkedik el, amely Magyarország egyik leghíresebb borvidéke. Pálinkáikat és borpárlataikat a régióból beszerzett gyümölcsökből, törkölyökből és a méltán híres villányi borokból készítik. Fő profiljuk a törköly- és szőlőpálinka, valamint a bor- és seprőpárlat készítése. Filozófiájuk, hogy a legkitűnőbb alapanyagokból a legjobb minőségű pálinkákat állítsanak elő, amelyek a Villányi borvidék hírnevét is öregbíthetik. Technológiájuk világszínvonalú, a modern lepárló-berendezés a főzést és finomítást egy folyamatban végzi el, ezért hívják erősítő feltétes és oszlopos eljárásnak is. A még kitűnőbb minőség elérése érdekében 2012-től egy modern, számítógéppel irányított, háromszor 10 000 literes cefréző berendezéssel biztosítja a gyümölcsök és törkölyök megfelelő erjedési folyamatát. A palackozás és a címkézés az üzemben történik. Pálinkamestereik évtizedes tapasztalata, munkatársaink szakértelme és a pálinka iránti rajongásuk teszi lehetővé, hogy olyan kiváló minőségű végtermékek szülessenek, amelyek méltán viselhetik a Villányi nevet.

 

Rendezés:
Az oldal tetejére