Tenjaku Whisky
A Tenjakut Fuefuki városában hozták létre, ami a Kofu-medence keleti részén, Yamanashi prefektúrában található. Ez a termékeny terület, magas csúcsokkal körülvéve, az északon található Chichibu-hegységgel és a délen lévő Misaka-hegységgel, Japán legkiemelkedőbb őszibarack- és szőlőtermő régiójaként ismert. Minden feldolgozatlan whisky egyedi jellegzetességeit ötvözik, hogy harmonikus, kiválóan kiegyensúlyozott végeredményt érjenek el – mesterkeverőjük, Kenji Watanabe pedig tökéletesítette ezt a Japánra jellemző finom keverési technikát. A számtalan kóstolás és szaglás során alkalmazott fontos folyamatok olyan kifinomult technikákat mutatnak be, amelyeket egy kézműves alkalmaz, aki a whiskyk készítésében szerzett múltbeli tapasztalatait és az ízek, aromák terén szerzett sokéves borkészítési tudását alkalmazza.