Brill pálinka

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat.

A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben vagy netán zöldségben megteremhettek.

2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri „Magyarország Legjobb Pálinkája 2010” címmel tűntette ki a manufaktúra 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a „Magyarország legjobb pálinkája címet”.  Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkaháznak ítélték a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje” címet is. 

Mint borvidéken tevékenykedő főzde, fontosnak tartja a szőlő- illetve törkölypálinkák azon belül is a szőlőfajták szerint szelektált pálinkák értékeinek bemutatását.

Kis széria – magas minőség: fajtaszelektált gyümölcspálinkáik elsősorban a csúcs-gasztronómia, illetve a gasztronómiai élmények iránt fogékony fogyasztók számára készülnek. 

Rendezés:
Az oldal tetejére