Csalló Pálinka

A Csalló Pálinkát 1993-ban alapították, vegyészmérnökökként, mint egy családi vállalkozást, azzal a céllal, hogy hagyományos kisüsti pálinkát készítsenek. A vállalkozás a családi név alapján kapta a cégnevet. 1999 januárjában indították el bérszeszfőzdéjüket Balatonalmádiban, Vödörvölgyben. Küldetésük, hogy őrizzék a Magyarországon több száz éves kisüsti pálinkafőzés hagyományait, miközben nyitottak a korszerű technológia és anyagok előnyeire. A meglévő szakértelem és szerzett tapasztalatok alapján 2005-ben úgy érezték, eljött az ideje, hogy saját, palackozott pálinkákkal lépjenek a piacra. Létrehoztak egy palackozó üzemet. A kereskedelmi pálinkákhoz az alapanyagot Magyarország legjobb gyümölcsöstermelő területeiről szerzik be. Kézi válogatással gondoskodnak róla, hogy csak érett, egészséges gyümölcsök kerüljenek feldolgozásra. Pálinkáikat kis mennyiségben hozzák forgalomba.

 

Az oldal tetejére